Results 1 to 4 of 4
-
13-01-18, 18:35 #1New Bodybuilder
Αναζήτηση Αθλητικού Συλλόγου Για Αγώνα ΕΟΣΔ
Καλησπερα, εχω ως σκοπο να κατεβω σε αγωνα της εοσδ στην κατηγορια mens physique το 2019 και απο οτι εχω πληροφορηθει χρειαζεται να ειμαι εγγεγραμενος σε καποιον αθλητικο συλλογο.
Στην πολη που μενω (ξανθη) δεν υπαρχει καποιος που να κατεβαζει αθλητες σωματοδομησης, μπορειτε να μου συστήσετε συλλογους που μπορω να γραφτω και να ετοιμασω τα απαραιτητα δικαιολογητικα εξ αποστασεως για να συμμετεχω σε αγωνα ?
Ευχαριστω
-
13-01-18, 20:01 #2
Θα στείλεις ένα email στην ομοσπονδία (θα το βρεις στο σάιτ της) και θα σε κατατοπίσουν.
-
29-05-19, 13:43 #3Pumping Iron
Είδα τυχαία εδώ
http://gga.gov.gr/epopteyomenoi-foreis/omospondies
ότι έχει ανακληθεί η αναγνώριση της ΕΟΣΔ και των αθλητικών συλλόγων.
Ισχύει πράγματι ; Τι γίνεται ;
-
29-05-19, 15:01 #4
Αυτό που κατάλαβα είναι ότι υπάγεται το άθλημα στην ομοσπονδία άρσης βαρών.
Στο χαρτί του τίτλου του αγώνα που που απένειμαν γράφει πάντως ομοσπονδία σωματικής διάπλασης. Τώρα τι έχουν κάνει και πως τα έχουν κατατάξει δεν ξερω.
Στο λινκ που παρέθεσες γράφει
Ανάκληση της χορηγηθείσας ειδικής αθλητικής αναγνώρισης της ομοσπονδίας με την επωνυμία "Ελληνική Ομοσπονδία Σωματικής Διάπλασης" και υπαγωγή του αθλήματος της Σωματικής Διάπλασης στην Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών ΑΔΑ: 77ΤΟΓ-ΛΨΠ
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)