Results 1 to 4 of 4
-
22-05-26, 09:58 #1New Member
Ορμονολογικος έλεγχος, γενική αίματος, έλλειψη βιταμινών
Σκέφτομαι το επόμενο διάστημα να κάνω εξετάσεις για να δω αν οι ορμόνες μου λειτουργούν σωστά, γενική αίματος και αν υπάρχει κάποια έλλειψη σε κάποια βιταμίνη.
Επίσης αν γνωρίζετε κάποια άλλη εξέταση για έλεγχο υγείας ή κάτι που συμβάλει στο σωματοδομηση να το γράψετε.
Ξέρετε κάποιον καλό γιατρό κατά προτίμηση ενδοκρινολόγο ώστε να μου γράψει αυτές τις εξετάσεις για να τις ελέγξει και να μου βγουν φθηνότερα στο εξεταστικό κέντρο;
Γλιτώνω χρήματα έτσι ή βγαίνει το ίδιο στην τελική;
Θα προτιμούσα ο γιατρός να δέχεται την όλη διαδικασία εξ αποστάσεως και να μην πηγαίνω μέχρι το ιατρείο για μια συνταγογράφηση
-
22-05-26, 13:39 #2
Για αυτες τις εξετάσεις η καλυτερη τιμή που βρηκα ηταν 260Ε [χωρις γιατρό]: https://forum.bodybuilders.gr/showth...=1#post1418794
Τωρα μηπως μου βγει οικονομικοτερα εκλεισα σε Τοπική Μονάδα Υγείας ραντεβού με γιατρό που ειναι δωρεαν με στοχο να μου γραψει οσες μπορει. Δεν εχω καποιον αλλο "δρομο" κ το δοκιμάζω για πρωτη φορα. Αν παω σε ιδιωτη θα παρει κανενα 100Ε οποτε δεν ξερω αν θα υπαρχει ουσιαστικό κερδος.Last edited by GreenBill; 22-05-26 at 13:42.
ἀρχή ἄνδρα δείκνυσι (Η εξουσία αποκαλύπτει τον χαρακτήρα του ανθρώπου)
Βίας ο Πριηνεύς (625-540 π.Χ.)
-
23-05-26, 02:17 #3New Member
Τόσο ακριβές είναι ; Αν τις βάλεις ανά κατηγορία πόσο βγαίνουν ; Πχ μια φορά να κάνεις ορμονολογικο έλεγχο ( κυρίως γύρω από την τεστοστερόνη) και άλλη φορά να κάνεις για βιταμίνες ή γενικές εξετάσεις κτλ ;
Αν επιτρέπεται τι ηλικία έχεις ;
Έχεις κάποιο σύμπτωμα ή απλά θέλεις να κάνεις ένα check?
-
23-05-26, 14:40 #4
Ειμαι 44.
Μπορεις να κανεις οποιες θελεις καθε φορα. Πολλα κεντρα εχουν "πακετάρει" εξετάσεις κ τις εχουν σε προσφορες.
Μπορεις να τους στειλεις κ σε email και να ζητήσεις προσφορα για αυτες που θελεις.ἀρχή ἄνδρα δείκνυσι (Η εξουσία αποκαλύπτει τον χαρακτήρα του ανθρώπου)
Βίας ο Πριηνεύς (625-540 π.Χ.)
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)