Results 1 to 8 of 8
Thread: Φθηνό ψάρι (Για αγώνες)
-
22-02-16, 12:33 #1Junior Bodybuilder
Φθηνό ψάρι (Για αγώνες)
Καλημέρα σε όλη την παρέα και καλή εβδομάδα!
Φέτος ύστερα από αρκετά χρόνια ενασχόλησης με το bodybuilding Πήρα την απόφαση να κατέβω σε αγώνες. Θα ήθελα να ρωτήσω, αν κάποιος γνωρίζει από πού μπορώ να προμηθευτώ φθηνό ψάρι για την προετοιμασία μου (κατά προτίμηση μπακαλιάρο) για την προετοιμασία μου. Το φθηνότερο που έχω βρει είναι πάνω κάτω στα 6,5 ευρώ/κιλό στο σκλαβενίτη το κατεψυγμένο ρολό φιλέτο. Έχω δει και λίγο φθηνότερα αλλά είναι είτε με αλάτι είτε έχει κόκκαλα πολλά οπότε είναι μία η άλλη.
Οποιος έχει κάποια πληροφορία θα με βοηθήσει πάρα πολύ.
-
22-02-16, 12:49 #2
Μπακαλιαρο φθηνο εχει στα Μακρο αν εχεις προσβαση.Παιζει γυρω στα 4,5-5 το κιλο.Εγω βεβαια προτιμω τιλαπια απο το βασιλοπουλο αν και λιγο ακριβοτερο.
-
22-02-16, 13:05 #3Junior Bodybuilder
Καλημέρα Λάμπρο. Έχω φίλους που είναι επαγγελματίες, αν εννοείς αυτό με το αν έχω πρόσβαση, όμως δεν ξέρω αν μπορώ εγώ να πάω να ψωνίσω με το ΑΦΜ τους ή πρέπει να πάει αυτός. Γιατί να τους στείλω εκεί για εμένα νιώθω άσχημα. Ναι είναι πολύ καλύτερο το τιλάπια το έχω δοκιμάσει, αλλά τα 8 ευρώ το κιλό για προετοιμασία με 5 γευματα την ημέρα μάλλον θα με κλείσουν φυλακή! :p
-
22-02-16, 13:07 #4
-
22-02-16, 13:11 #5
Μπορεις κανονικα να μπεις με την καρτα τους δεν υπαρχει θεμα,δεν τσεκαρουν ονομα απλα ανοιγει η μπαρα με το που σκαναρεις την καρτα.Εγω βεβαια μπαινω με πασο που επιτρεπεται.
Κοιτα κ εγω 3 γευματα τη μερα εχω απλα αυτο που εχω δει ειναι οτι το τιλαπια στο μαγειρεμα ''χανει'' πολυ λιγοτερο απ τα υπολοιπα ψαρια.Αρα αυτο που φαινεται να χανεις σε τιμη εκ πρωτης οψεως το κερδιζεις απο την ποσοτητα σε μεγαλο βαθμο.
-
22-02-16, 17:52 #6
Σορυ για το ακυρο στη συζητηση,αλλα τί ειναι το Μακρο και γιατι χρειαζεται καποιος καρτα?
-
22-02-16, 17:59 #7
-
22-02-16, 18:21 #8
Προσωπικά στην προετοιμασία μου παίρνω μόνο μπακαλιάρο του Καλιμάνη. Ναι ειναι ακριβό το ξέρω, αλλα ειναι το μονο χωρις πρόσθετα συντηρητικά.
Κι οταν μιλάμε για αγωνιστική προετοιμασία, τότε μετράνε τα πάντα, ακόμα και το τι πρόσθετα υπάρχουν μέσα στις τροφές.
Φίλε μου, μια προετοιμασία δυστυχώς κοστίζει και μάλιστα πάρα πολύ!! Αν δεν εισαι διατεθειμένος να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη, τότε ίσως να το ξανασκεφτείς.
Μην περιμένεις πάντως να βρεις πάμφθηνο, όσο και να ψάξεις κάπου εκεί κυμαίνονται οι τιμές!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)